Atatürk Anaokulu
İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yaşar Doğu Sokak No1 İlkadım/SAMSUN

VİZYON

Atatürk Anaokulu çalışanları olarak; Çocukların fiziksel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve Psikomotor alanları gibi çok yönlü gelişmelerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak,

MİSYON

Atatürk Anaokulu çalışanları olarak; Okul öncesi çağı çocuklarına olumlu ve kalıcı davranışlar kazandırma, onları sosyal çevreye uyumlu olarak yetiştirmek ve 21. Yüzyılın gelişen amaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz Temiz Belgesi Beslenme Dostu Sertifikalı Okulda Hareket Var Etwinning Kalite Etiketine sahiptir.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Sabahcı ve Öğlenci olmak üzere kurumumuzda ikili Eğitim Yapılmaktadır.

Sabahcı ve Öğlenci olmak üzere kurumumuzda ikili Eğitim Yapılmaktadır.

Sabah Grubu : 07:30 - 12:30 Öğlen Grubu : 12:30 - 17:30

Öğrenciler veliler tarafından okula getirilmektedir.

İLKADIM İLÇE MERKEZİNDE

cumhuriyet cad.İstasyon mah. Yaşardoğu Sok.No:1 ilkadım/SAMSUN

Okulumuzda Sportif Faaliyetler yapılmakta ve desteklenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzda bilime giriş deney etkinlikleri öğretmenlerimiz kontrolünde çocuklara yaptırılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okul Projelerimizin yanı sıra Değerler Eğitimi-İyilikte Yarışan Sınıflar Beyaz Bayrak Etwinnig Beslenme Dostu Okul 100 Büyük Türk Kitap Hastanesi Okuma arkadaşım Atatürk Anaokulunun Öğrencileri Geleceğin Mucitleri .......

Okul Öncesi Drama Etkinlikleri